Δωρεάν Αποστολή σε όλες τις αγορές (εξαιρούνται οι βαλίτσες)

Οι λόγοι που λατρεύουμε τα jacket της Fred Perry

Οι λόγοι που λατρεύουμε τα jacket της Fred Perry

Aπό πού να ξεκινήσουμε να μιλάμε για την Fred Perry;

Ίσως από την ιστορία του βρετανικού brand που, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, έβαλε τον δικό του ακρογωνιαίο λίθο στο λανσάρισμα των πανωφοριών.

Ίσως να πρέπει, όμως, να ξεκινήσουμε από το ότι αυτή η καινοτομία οδήγησε σε πειραματισμούς με τα υφάσματα που θα μας χάριζαν νέες τεχνολογίες στα χρόνια που θα ακολουθούσαν.

Οι λόγοι που λατρεύουμε τα jacket της Fred Perry. Όσο πιο πολύ το φοράς, τόσο καλύτερο γίνεται.

Ακούγεται κλισέ αλλά τα τζάκετ είναι ένα από τα λίγα ρούχα της αντρικής γκαρνταρόμπας, μαζί με το αγαπημένο σου τζην, που όντως ισχύει.

Κάνουν τη δουλειά…

Κοινώς, σε κρατάει ζεστό, στεγνό και στιλάτο. Η κερωμένη του επιφάνεια λειτουργεί ως αντιανεμικό προστατεύοντάς σε, εκτός από τη βροχή, και από το κρύο. Έτσι, μπορείς να το φορέσεις τις παγωμένες χειμωνιάτικες ημέρες με ένα πουλόβερ, αλλά και στις ανοιξιάτικες βροχές πάνω από ένα ελαφρύ T-shirt. Το καλοκαίρι το κερώνεις ξανά σύμφωνα με τις οδηγίες για να το αποθηκεύσεις και το βγάζεις ξανά από την ντουλάπα σου το φθινόπωρο.

Είναι εκπληκτικά εύκολο ρούχο

Ως brand, η Fred Perry έχει συνδεθεί με τους ευγενείς και τους αριστοκράτες της βρετανικής επαρχίας.

Κάποια ρούχα είναι πραγματικά τόσο κλασικά που υπερβαίνουν την εποχή τους. Δεν είναι απλώς διαχρονικά, αλλά αχρονικά, μπορούν να δείχνουν πάντοτε νέα, καθώς είναι δείγματα design που διαφεύγουν των ντεμοντέ συνδηλώσεων.

Share αυτό το post