ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2102619245 - 6978585237- 2168080040
⛱️ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 50%! 🛍
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ!

Συχνές Ερωτήσεις

για Τρόπους Πληρωμής και Πολιτική Αποστολών/Επιστροφών

Πώς μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Καταβάλετε το ποσό απευθείας στην εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παράδοση, είτε με μετρητά είτε μέσω κάρτας, με ένα μικρό επιπλέον κόστος 3€.

  • Πληρωμή μέσω κάρτας: Αποδεκτές είναι οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American Express. Η διεκπεραίωση γίνεται μέσα σε ασφαλές περιβάλλον που παρέχεται από την Piraeus Bank ή μέσω της VivaWallet.

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας στους λογαριασμούς της τράπεζας και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο sales@tobros.gr.

Είναι ασφαλείς οι πληρωμές με κάρτα;

Ναι, προσφέρουμε πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια. Η διαδικασία πληρωμής διεκπεραιώνεται μέσα σε ασφαλές περιβάλλον που παρέχεται από την τράπεζα Piraeus Bank και την VivaWallet, χωρίς καμία πρόσβαση τρίτων στα στοιχεία σας.

Πώς διαχειρίζεστε τις επιστροφές και τις αλλαγές;

Επιστροφές: Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, δεν έχει υποστεί φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς την κατάλληλη εξωτερική συσκευασία ή έχουν υποστεί φθορά δεν θα γίνονται δεκτά. Η επιστροφή του ποσού θα γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε το προϊόν πίσω. Τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται σε 10€.

Αλλαγές: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν, είτε για διαφορετικό μέγεθος είτε για άλλο προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία πελατών μας τηλεφωνικά για να διευθετήσετε την αλλαγή. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Οι αλλαγές υπόκεινται σε χρέωση 10€ για τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται με βάση τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Υπάρχουν επιπλέον έξοδα αποστολής για την παραγγελία μου;

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν, εκτός από παραγγελίες έως 20€ που έχουν επιβάρυνση 3,5€. Για βαλίτσες και άλλα ογκώδη αντικείμενα, ισχύουν ειδικές χρεώσεις. Για τις αποστολές (εκτός από βαλίτσες) σε συγκεκριμένα νησιά ισχύουν ειδικές χρεώσεις αποστολής 5€ ανεξαρτήτως ποσού.

Πόσο θα διαρκέσει να παραλάβω την παραγγελία μου;

Ο χρόνος διεκπεραίωσης παραγγελιών εκτιμάται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Μπορώ να καταθέσω το ποσό της παραγγελίας μου σε τραπεζικό λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο sales@tobros.gr. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τυχόν έξοδα μεταφοράς από άλλες τράπεζες επιβαρύνουν τον πελάτη.

  • Alpha Bank Iban: GR17 0140 3670 3670 0200 2015 106
  • Πειραιώς Iban: GR74 0172 0270 0050 2710 1842 847
TOP
Bestsellers:
Καλάθι 0
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Πάριδος 84, Ίλιον, 13122

Πατρόκλου 62, Ίλιον, 13122