ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2102619245 - 6978585237- 2168080040
⛱️ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 50%! 🛍
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ!

Η Ιστορία Tobros

tobros.gr
export arch zakviemon17 scaled 1 tobros.gr
tobros

Ένα Ταξίδι από το 1970

Η πορεία της Tobros στον κόσμο της ανδρικής μόδας άρχισε πριν από πέντε δεκαετίες, στη δεκαετία του ‘70, με το πρώτο μας φυσικό κατάστημα στην οδό Πάριδος 84 στο Ίλιον. Από την πρώτη στιγμή, η αφοσίωση στην ποιότητα και η αγάπη για την κομψότητα έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας σταθερής και αξιόπιστης σχέσης με τους πελάτες μας.

Ποιότητα       Κομψότητα     Αυθεντικότητα

Με την πάροδο των χρόνων, η Tobros έχει εξελιχθεί σε ένα σύμβολο της ποιοτικής ανδρικής μόδας, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αξιοπιστία με την σύγχρονη αισθητική. Η δέσμευσή μας να παρέχουμε μόνο τα καλύτερα στους πελάτες μας παραμένει αμετάβλητη, καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε και να προσφέρουμε προϊόντα που ξεπερνούν τις τρέχουσες τάσεις και αντέχουν στον χρόνο.

export arch zakviemon35 scaled 1 tobros.gr

Από την πρώτη στιγμή, η αφοσίωση στην ποιότητα και η αγάπη για την κομψότητα έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας σταθερής και αξιόπιστης σχέσης με τους πελάτες μας. Επιλέγοντας με προσοχή τα καλύτερα brands κάθε εποχής, προσφέρουμε μια εκλεκτή συλλογή ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και την εξέλιξη της ανδρικής ένδυσης.

tobros
TOP
Bestsellers:
Καλάθι 0
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0

Πάριδος 84, Ίλιον, 13122

Πατρόκλου 62, Ίλιον, 13122