Δωρεάν Αποστολή σε όλες τις αγορές (εξαιρούνται οι βαλίτσες)

Χρωματικά trends θα σου δώσουν το σύγχρονο αποτέλεσμα που επιθυμείς

Χρωματικά trends θα σου δώσουν το σύγχρονο αποτέλεσμα που επιθυμείς

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που κάνουν την διαφορά

Μπορεί συχνά να δίνουμε περισσότερη βάση σε νέα λανσαρίσματα και αξεσουάρ, παραμελώντας το χρώμα τους. Είναι αυτό όμως, που θα καθορίσει και ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όταν έχει συνδυαστεί σωστά. Όσο εντυπωσιακό και αν είναι ένα piece, ο συνδυασμός του με λάθος στοιχεία, δεν μπορεί να το αναδείξει, αλλά αντιθέτως να το υποβαθμίσει.

Μια από τις κυριότερες τάσεις των τελευταίων χρόνων, τόσο στην γυναικεία, όσο και στην ανδρική μόδα, έχει να κάνει μια τα χρώματα. Και είναι η ομοιομορφία. Είτε πρόκειται για μονόχρωμα σύνολα, είτε όχι. Σε κάθε εβδομάδα μόδας, total και nude looks, εντυπωσίαζαν με την αισθητική και την αρμονία τους, ενώ οι απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί της Άνοιξης, ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσαμε όλο τον χρόνο.

 

Και όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη, μπορεί να συνεχίζουμε δυναμικά με τα αγαπημένα γήινα και nude looks, τα έντονα και pop χρώματα όμως, κάθε σεζόν απογειώνονται. Και τις επόμενες ημέρες, την τιμητική τους θα έχουν τα παστέλ και τα έντονα χρώματα. Τα οποία όταν τα συνδυάσεις σωστά, έχεις ένα μοναδικό και μοντέρνο outfit.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί όμως, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πρέπει να γνωρίζεις καλά, ποια είναι τα χρώματα που σου ταιριάζουν, αλλά και με ποια θα αναδειχθούν καλύτερα και θα σου δώσουν ένα πιο ομοιόμορφο και αρμονικό look.

Share αυτό το post